Newsflash
Știri

Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea lansează cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”

de Florentina Ionescu - sept. 13 2022
Prof. dr.  Alexandru Vlad Ciurea lansează cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”

Profesor universitar și medic primar Neurochirurgie, doctorul Vlad Ciurea spune că a dorit să scrie o carte accesibilă publicului larg și celor fără pregătire medicală.

Începând de astăzi, noua sa carte, intitulată „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, este disponibilă online la editura Bookzone. 

În această carte, doctorul neurochirurg discută atât despre patologiile care afectează structurile cerebrale, cât și despre obiceiurile benefice, acelea care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos.

„Am trecut printr-o criză sanitară de proporții în ultimii ani, acum, războiul este aproape de granițele țării. Trăim vremuri agitate și fiecare dintre noi trebuie să gestioneze corect stresul și să aibă grijă de această bijuterie care i-a fost dăruită: creierul. De aceea, am dorit să scriu o carte accesibilă publicului larg, fără pregătire medicală, în care să discut atât despre patologiile care afectează structurile cerebrale, cât și despre obiceiurile benefice, care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos”, a mărturisit prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea pe o rețea socială.

carte profesorul ciurea
Sursa foto: aici

A fost o adevărată provocare, mai spune acesta și din acest motiv a vrut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit în acest demers:

„echipei care m-a ajutat cu redactarea, conducerii spitalului clinic Sanador, care mi-a asigurat condițiile optime pentru redactarea acestei monografii, și, nu în ultimul rând, doresc să adresez mulțumiri speciale Părintelui Constantin Necula și maestrului Horațiu Mălăele pentru atenția pe care au acordat-o manuscrisului și pentru gândurile frumoase pe care mi le-au transmis și pe care le veți putea descoperi pe copertă. Părintele Necula a scris o prefață absolut extraordinară pe care am citit-o și recitit-o deja de câteva ori cu mare bucurie. Vă invit să descoperiți misterele creierului!”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe