Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea lansează cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 13 septembrie 2022, ora 11:19

Profesor universitar și medic primar Neurochirurgie, doctorul Vlad Ciurea spune că a dorit să scrie o carte accesibilă publicului larg și celor fără pregătire medicală.

Începând de astăzi, noua sa carte, intitulată „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor”, este disponibilă online la editura Bookzone. 

În această carte, doctorul neurochirurg discută atât despre patologiile care afectează structurile cerebrale, cât și despre obiceiurile benefice, acelea care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos.

„Am trecut printr-o criză sanitară de proporții în ultimii ani, acum, războiul este aproape de granițele țării. Trăim vremuri agitate și fiecare dintre noi trebuie să gestioneze corect stresul și să aibă grijă de această bijuterie care i-a fost dăruită: creierul. De aceea, am dorit să scriu o carte accesibilă publicului larg, fără pregătire medicală, în care să discut atât despre patologiile care afectează structurile cerebrale, cât și despre obiceiurile benefice, care ne pot ajuta să ne menținem creierul sănătos”, a mărturisit prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea pe o rețea socială.

carte profesorul ciurea
Sursa foto: aici

A fost o adevărată provocare, mai spune acesta și din acest motiv a vrut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit în acest demers:

„echipei care m-a ajutat cu redactarea, conducerii spitalului clinic Sanador, care mi-a asigurat condițiile optime pentru redactarea acestei monografii, și, nu în ultimul rând, doresc să adresez mulțumiri speciale Părintelui Constantin Necula și maestrului Horațiu Mălăele pentru atenția pe care au acordat-o manuscrisului și pentru gândurile frumoase pe care mi le-au transmis și pe care le veți putea descoperi pe copertă. Părintele Necula a scris o prefață absolut extraordinară pe care am citit-o și recitit-o deja de câteva ori cu mare bucurie. Vă invit să descoperiți misterele creierului!”

Etichete: Alexandru Vlad Ciurea vlad ciurea carte neurochirurg Neurochirurgie creier creier sanatos sanador Horatiu Malaele

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.