Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. univ. dr. Adrian Covic a primit premiul „Ana Aslan” pentru Medicină

de Magdalena Tănăsescu - feb. 28 2024
Prof. univ. dr. Adrian Covic a primit premiul „Ana Aslan” pentru Medicină

Premiul „Ana Aslan” pentru Medicină, acordat în cadrul Galei Cercetării Românești, a ajuns în posesia prof. univ. dr. Adrian Covic, prorector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași.

Gala Cercetării Românești a fost organizată pe 27 februarie a.c., de Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) la Opera Națională București.

Prof. univ. dr. Adrian Covic s-a născut în 1967 și a absolvit Facultatea de Medicină ca şef de promoţie în 1991. El a făcut lungi stagii de cercetare şi specializare clinică în Nefrologie în Anglia (1992–1993) şi Franţa (1997). În prezent este prorector responsabil cu cercetarea științifică, dezvoltare și inovare în cadrul universității ieșene și, totodată, membru al Boardului Științific RoDiabet

Echipa Mavis Artificial Heart a UMF Iași a primit și ea un premiu special, acordat pentru activitatea științifică care răspunde unor provocări societale majore. 


Notă autor:

sursa foto: https://www.facebook.com/RoDiabet

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe