Newsflash
ACTUALITATE Cultură Știri

Prof. dr. Mircea Miclea va susține o conferință despre vulnerabilități psihologice universitare

de Florentina Ionescu - oct. 26 2023
Prof. dr. Mircea Miclea va susține o conferință despre vulnerabilități psihologice universitare

La sfârșitul acestei luni, profesorul dr. Mircea Miclea va vorbi la Iași despre vulnerabilități psihologice universitare.

Mircea Miclea, profesor universitar la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, fondatorul școlii cognitive în psihologia românească, va susține conferința „Vulnerabilități psihologice universitare”. 

Evenimentul va avea loc marți, 31 octombrie, de la ora 14.00, în Aula „George Emil Palade” a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași. 

Temă sensibilă pentru mediul academic

„De la debutul seriei de conferințe culturale «Grigore T. Popa», inițiată în 2017, au răspuns invitației noastre intelectuali români de marcă, precum academicianul Ioan Aurel Pop, criticul literar Alex Ștefănescu, istoricul Armand Goșu sau gazetarul Cristian Tudor Popescu. Și pentru că nu vrem să coborâm ștacheta, mă bucur să anunț întreaga comunitate academică a UMF Iași că următorul lector care va conferenția la UMF Iași este prof. univ. dr. Mircea Miclea, fost ministru al Educației, care ne propune o temă sensibilă pentru mediul academic: «Vulnerabilități psihologice universitare»”, a declarat prof. dr. Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iași. 

Formator pentru numeroase cursuri acreditate 

Prof. dr. Mircea Miclea este profesor universitar la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și coordonator de doctorat la școala doctorală de Științe Cognitive Aplicate.

Profesorul Miclea este psiholog principal cu experiență vastă de practician și formator în psihoterapie, fiind titular în cadrul UBB la mai multe discipline de specialitate  și formator pentru alte cursuri acreditate de Colegiul Psihologilor din România, se arată în prezentarea sa de pe site-ul UMF Iași. 

El este directorul unui centru privat de cercetare-dezvoltare în domeniul psihologiei, Cognitrom. Aici a coordonat dezvoltarea mai multor platforme inovatoare de evaluare și intervenție psihologică computerizată pentru copii, adolescenți și adulți utilizate la nivel național, în instituții publice și private. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe