Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prim pas spre digitalizarea totală a activității ANMDMR

de Florentina Ionescu - mai 22 2024
Prim pas spre digitalizarea totală a activității ANMDMR

Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România a lansat la începutul lunii aprilie a.c. o platformă web care facilitează depunerea documentelor online. 

Acesta este un prim pas spre digitalizarea totală a activității agenției. Volumul documentelor în format letric depuse de solicitanți va fi astfel redus, iar interacțiunea cu aceștia va fi mult ușurată, se arată într-un comunicat de presă. Platforma centralizează de asemenea toate aplicațiile într-o singură secțiune, ușor accesibilă. 

Prin noua platformă a ANMDMR, informațiile sunt ușor accesibile și procedurile sunt facilitate pentru depunerea documentelor la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. 

Atât platforma digitală Portal ANMDMR, cât și aplicațiile au fost create de experții Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România din cadrul Serviciului tehnologia informației și a comunicațiilor au ca scop facilitarea accesului colaboratorilor și părților interesate din domeniul sănătății la informații actualizate despre medicamente și dispozitive medicale. 

Printr-o comunicare transparentă, corectă și facilă, ANMDMR își propune să îndeplinească rolul de comunicator cu statut de sursă expertă și de încredere pentru informații exacte și în timp util către toți partenerii săi: profesioniști din domeniul sănătății, pacienți și publicul larg, industrie. Accesul către această platformă se face vizitând website-ul www.anm.ro, secțiunea Portal ANMDMR
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe