Newsflash
OPINII

Medici cu aptitudini artistice

de Dr. Otilia REGUȘ-SESERMAN - ian. 4 2018
Medici cu aptitudini artistice
     Centrul medical non-profit Asklepios-Med din Ungaria organizează anual o expoziție de artă pentru medicii pasionați și creatori de arte frumoase. Medicii sunt cunoscuți pentru arta restabilirii sănătății umane, dar unii dintre ei au și aptitudini artistice și pot contribui la viața culturală a mediului în care activează. Există mulți medici care pictează, sculptează, cântă la pian sau chiar din voce, iar unii dintre ei merită să fie cunoscuți, motivează prof. dr. András Palotás, directorul centrului Asklepios-Med, în comunicatul de presă referitor la expoziție. Este primul eveniment cultural care descoperă comorile artistice ascunse ale medicinei. Galeriile expozițiilor din anii trecuți pot fi consultate la adresa www.asklepios-med.eu?culturalevents.
     Următoarea sesiune expozițională va avea loc la Zagreb, în Croația, și va începe la 12 mai 2018. Vor fi expuse picturi, sculpturi, fotografii, broderii și orice creație de arte frumoase. Nu va exista vreo selecție a operelor, nici vreo competiție între ele sau cenzurarea lor. Expoziția reprezintă o ocazie bună de a intra în contact cu medici din alte colțuri ale lumii și, poate, de a pune bazele unor colaborări viitoare. Participarea este gratuită și se pot înscrie medici de pretutindeni. Cei care vor să participe pot cere informații sau pot trimite creația lor prin e-mail: palotas@asklepios-med.eu, ținând cont că deadline-ul de aplicare este 28 februarie 2018.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe