Newsflash
ACTUALITATE Știri

Operație pe cord deschis la o pacientă de 14 ani, la Spitalul Grigore Alexandrescu

de Florentina Ionescu - aug. 14 2023
Operație pe cord deschis la o pacientă de 14 ani, la Spitalul Grigore Alexandrescu

O echipă coordonată de dr. Horațiu Moldovan a efectuat vineri, 11 august, o operație pe cord deschis la o pacientă în vârstă de 14 ani.

Sub coordonarea prof. univ. dr. Habil. Horațiu Moldovan, de la Disciplina de Chirurgie Cardiovasculară a UMF Carol Davila de la SCUB, echipa de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” a efectuat vineri o operație pe cord deschis unei fetițe de 14 ani cu maladie congenitală complexă.

Echipa Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” este alcătuită din: Dr. Mihai Goicea și Dr. Robert Tiganasu; la ATI: Dr Ovidiu Lazar; cardiolog: Dr. Olteanu Cristina, se arată pe pagina de Facebook „Chirurgie cardiovasculară Floreasca”. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe