Newsflash
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Horațiu Moldovan va fi președintele Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară

de Florentina Ionescu - nov. 28 2023
Prof. dr. Horațiu Moldovan va fi președintele Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară

La cea de-a 18-a ediție a Congresului Național de Chirurgie Cardiovasculară, care s-a desfășurat zilele acestea la Cluj-Napoca, prof. dr. habil. Horațiu Moldovan a fost ales viitorul președinte al SRCCV.

Congresul este manifestarea de referință a Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară (SRCCV), prilejuind întâlnirea dintre specialiștii în domeniu de la nivel național și internațional și prezentarea celor mai noi tehnologii în chirurgia cardiovasculară, se arată pe pagina de Facebook „Chirurgie cardiovasculară Floreasca”. 

Un capitol de maxim interes în cadrul congresului l-au reprezentat procedurile de chirurgie cardiacă minimal invazivă, tehnicile de tratament transcateter – cardiostructurale, precum și procedurile endovasculare. 

Mai multe detalii despre eveniment puteți afla mai jos: 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe