Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Interviuri

Burse medicale în Franţa – de vorbă cu dl prof. dr. Vasile Cândea, secretar general internaţional al UMB –

Viața Medicală
Dr. Alexandru TRIFAN vineri, 20 noiembrie 2009

Am semnalat cititorilor noştri organizarea, în zilele de 29 şi 30 septembrie a.c., a unei Sesiuni ştiinţifice comune desfăşurate la Academia Naţională de Medicină din Franţa (ANMF) împreună cu Uniunea Medicală Balcanică (UMB) şi Academia Oamenilor de Ştiinţă din România (AOŞR). (...)

Avem privilegiul de a informa despre o serie de rezultate ale unei colaborări tradiţionale, acum reînnoite, între forurile ştiinţifice franceze şi cele din această zonă a Europei. Pe parcursul celor două zile ale lucrărilor, membrilor UMB le-au fost rezervate nu mai puţin de opt secţiuni de expuneri, totalizând peste 48 de comunicări. Dl dr. Raed Arafat, subsecretar de stat, a expus: Organizarea serviciilor de asistenţă medicală de urgenţă (SMURD) din România, iar dl prof. dr. Nicolae Angelescu, preşedintele secţiei române a UMB, a comunicat situaţia infecţiilor nosocomiale grave la bolnavii chirurgicali. Alături de dl prof. dr. Jacques-Louis Binet, secretar perpetuu care a făcut prezentarea Academiei Naţionale de Medicină din Franţa, dl prof. dr. Vasile Cândea, secretar general internaţional al UMB, a prezentat Uniunea Medicală Balcanică. Pentru a afla mai multe amănunte, am solicitat un interviu dlui prof. dr. Vasile Cândea, în calitate de coorganizator la această remarcabilă reuniune medicală. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.