Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Ministrul francez al Sănătății: Al patrulea val, posibil la finalul lunii iulie

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 5 iulie 2021, ora 11:33

Olivier Veran, ministrul Sănătăţii din Franța, le-a cerut concetățenilor să se vaccineze împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, în contextul răspândirii variantei Delta.

Ministrul Sănătății francez a avertizat că Franța se poate îndrepta către un al patrulea val al epidemiei până la sfârșitul lunii iulie, din cauza variantei Delta extrem de transmisibilă, scrie Reuters.

COVID Franta

„În ultimele cinci zile, rata de infectare nu a scăzut – crește din nou. Din cauza variantei Delta, care este foarte contagioasă. Exemplul britanic arată că un al patrulea val este posibil de la sfârșitul lunii iulie”, a scris Olivier Veran pe Twitter.

Acesta a subliniat că Franța este într-o cursă contra timpului.

„Trebuie să ne mișcăm și mai rapid (în privința vaccinării). Țara noastră este într-o cursă contra timpului”, a adăugat ministrul Sănătății francez.

Etichete: varianta delta rata de infectare al patrulea val

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.