Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Eveniment online organizat de EMA, în care se va discuta autorizarea vaccinurilor COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 15:13

Agenția Europeană pentru Medicamente sau EMA organizează în decembrie o întâlnire în mediul online în legătură cu vaccinurile anti-COVID-19.

Într-un moment în care profesioniștii din domeniul sănătății susțin încrederea în vaccinuri, Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) organizează în data de 11 decembrie 2020 (13 - 16.30 PM CET) o întâlnire virtuală, disponibilă tuturor privitorilor de pe glob, în care se discută autorizarea vaccinurilor COVID-19 care încheie stadiul III al studiilor clinice și pentru care producătorii au depus documentația de autorizare, se arată într-un comunicat remis redacției.

ema intalnire online

Astăzi a fost ultima zi în care s-au putut adresa întrebări și inscrieri la categoria „Speakeri”. S-a oferit astfel posibilitatea exprimării temerilor, îngrijorărilor, așteptărilor publicului pe care EMA le va lua în calcul în procesul de autorizare. 

V-ar putea interesa și: EMA va evalua datele noi din studiul clinic SOLIDARITY, referitoare la remdesivir 

Link-ul întâlnirii va fi disponibil în apropierea evenimentului. În timpul întâlnirii se pot adresa întrebări pe adresa de mail covid19-public-event@ema.europa.eu.

EMA organizează acest eveniment virtual pentru a explica procesele necesare pentru dezvoltarea, evaluarea, aprobarea și siguranța monitorizării vaccinurilor anti-COVID-19 în Uniunea Europeană, inclusiv rolul specific al EMA în aceste etape, se arată pe site-ul agenției.

Totodată, în cadrul evenimentului, publicul larg și stakeholderii vor avea ocazia să discute și să împărtășească celorlalți care sunt nevoile lor, așteptările și motivele de îngrijorare cu privire la vaccinurile anti-COVID-19, iar toate acestea vor fi luate în considerare de EMA și de rețeaua de reglementare a medicamentelor în zona Europei în ceea ce privește procesul de luare a deciziilor.

Agenda întâlnirii este deja disponibilă aici. Evenimentul va fi transmis live, așadar nu este necesară preînregistrarea. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi și aici.

Etichete: EMA agentie agentia europeana pentru medicamente strategie de vaccinare vaccinare covid vaccinare anti covid-19 covid-19 vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.