Newsflash
Dosar

Gânduri la final de an

de Dr. Diana Andronache - dec. 24 2020
Gânduri la final de an

Un an plin de provocări a fost 2020, a fost cu multe emoţii puternice și incertitudini, în care abilităţile interpersonale și de comunicare, profesionalismul, implicarea și capacitatea de adaptare au făcut diferenţa.

Au fost schimbări majore în practica clinică, infecţia cu virusul SARS-CoV-2 fiind responsabilă de patologia dominantă din această perioadă și de schimbările importante din fiecare spital. Dacă anul trecut s-a încheiat cu o frumoasă petrecere alături de colegi, anul acesta preţuim sănătatea noastră și a celor dragi mai mult ca oricând.

Responsabilitatea profesională este foarte mare și aceasta trebuie asumată. Încep însă noul an cu mari speranţe. Îmi propun să rămân perseverentă, conștiincioasă, motivată să învăţ de la medici de excepţie și să aprofundez eficient cunoștinţele medicale. Respectul, empatia și integritatea sunt doar câteva trăsături esenţiale pe care fiecare dintre noi trebuie să le valorifice. Am învăţat că fericirea vine din lucrurile pe care le avem. Am învăţat că trebuie să avem grijă de noi și de cei din jur, să fim prudenţi și că schimbarea stă în fiecare dintre noi. Prin propriul exemplu îi putem învăţa și pe cei din jur să fie mai buni.

Citește și: 

Un mod de viață diferit

Adevăruri frecvent șoptite

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe