Newsflash
REUNIUNI

Curs internațional avansat despre neuropatia diabetică și consecințele ei

de Florentina Ionescu - mar. 24 2023
Curs internațional avansat despre neuropatia diabetică și consecințele ei

Neurodiab – Societatea de Neuropatie Diabetică din țara noastră anunță că în perioada 27-28 aprilie va avea loc al doilea curs internațional avansat despre neuropatia diabetică și consecințele ei.

Inițiatorul acestui curs este renumitul podiatru internațional, prof. dr. Ariel Odriozola Orlandi, endocrinolog și nutriționist.

Membru al SED, EASD, Neurodiab și NEURALAD și șeful Institutului Catalan de Endocrinologie și Nutriție din Barcelona, Spania, se arată pe o rețea socială

saptamana constientizare picior diabetic

Datorită succesului CODINEF 2022, prof. dr. Ariel Odriozola Orlandi (foto) a decis că acest curs trebuie continuat pentru ca și mai mulți medici să beneficieze de pregătirea avansată oferită de acesta. 

prof. dr. Ariel Odriozola Orlandi curs neuropatie diabetica

La fel ca anul trecut, speakerii invitați sunt medici și profesor de renume, iar experiența oferită de aceștia este neprețuită, spun reprezentanții societății.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și modalități de înscriere, vizitați pagina de Facebook a Societății de Neuropatie Diabetică: www.facebook.com/neurodiab.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe