Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în octombrie

de Florentina Ionescu - sept. 28 2022
Congresul Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic are loc în octombrie

La finalul lunii octombrie va avea loc al nouălea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic, la un hotel din București.

Asociația de Podiatrie și Societatea de Neuropatie Diabetică îi invită pe profesioniștii din domeniul medical la cel de-al 9-lea Congres Național de Neuropatie Diabetică și Picior Diabetic. Acesta va avea loc în perioada 27-28 octombrie, la un hotel din București. 

Citiți și: Cel mai mare simpozion din Europa despre tuberculoză, în 2022, are loc la București 

ziua mondiala a diabetului campanie 100 de ani de la descoperirea insulinei

„Evenimentul este dedicat specialiștilor medicali interesați de domeniul podiatriei și neuropatiei diabetice”, se arată pe o rețea socială.

Deși în numele congresului se regăsește cuvântul „național” speakerii nu vor fi doar de pe teritoriul țării, ci vor fi prezenți și specialiști de calibru internațional la acest eveniment, spun organizatorii.

„Prin această prezență internațională dorim să ridicăm calitatea congresului la una nemaiîntâlnită în Europa Centrală și de Est. Să ne asigurăm că informațiile prezentate nu sunt doar corecte și cu o mare aplicabilitate practică, dar și de actualitate. Astfel, dorim să promovăm un program din care participanții să poată prelua informații valoroase pe care mai apoi să le poată utiliza în propria practică medicală”, au transmis organizatorii.

neuropatie diabetica eveniment

Pentru și mai multe detalii și modalități de înscriere la congres, accesați acest link

„Vă așteptăm în număr cât mai mare la congres, pentru a învăța și a ne dezvolta împreună, prin intermediul acestei ocazii de a interacționa într-un mediu dinamic și valoros din punct de vedere informațional!”

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe