Newsflash
REUNIUNI

Congresul Național al SRCCV - 28-31 octombrie

de Redacția Viața Medicală - oct. 28 2021
Congresul Național al SRCCV - 28-31 octombrie

Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară vă invită la cea de-a 16-a ediție a Congresului Național și la cel de-al 12-lea Simpozion al Asistenților de Chirurgie Cardiovasculară, ATI și Circulație Extracorporeală, care vor avea loc în mediul online.

RLC-2021-SRCCV-AM-HEADER 300x250 px

„Stimați colegi,

A sosit momentul prielnic unei noi întâlniri, atât de mult așteptată, după o perioadă lungă în care lumea s-a străduit să facă față unor încercări medicale fără precedent.

În acest sens, fac o invitație deschisă tuturor colegilor din domeniul vast al patologiei și chirurgiei cardiovasculare să participe la sesiunea online a celei de-a 16-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, care are loc în perioada 28 - 31 octombrie 2021.

Conceptul de «Heart Team» impune reactualizarea continuă cu cele mai moderne abordări diagnostice și terapeutice, multidisciplinare. Acest eveniment va reuni cei mai buni specialiști de la nivel național, precum și medici de renume internațional, creând astfel oportunitatea unui schimb de informații și experiențe atât de necesare în educația noastră medicală continuă.

Progresul poate fi obținut doar prin implicarea noastră activă în viața medicală, implicit prin prezența dumneavoastră la Congres, un prilej deosebit pentru noi colaborări și prietenii.

Cu deosebită considerație,

Prof. Dr. Horațiu Suciu

Președinte Congres v-SRCCV 2021

Președinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară - S.R.C.C.V.

Mai multe informații: srccvcongres.ro

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe