Newsflash
REUNIUNI

Conferința anuală a filialei București a OAMGMAMR are loc în mai

de Florentina Ionescu - apr. 20 2022
Conferința anuală a filialei București a OAMGMAMR are loc în mai

Filiala Bucureşti a OAMGMAMR anunță că în a doua jumătate a lunii mai va avea loc Conferința anuală a asistenților medicali.

Filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România invită profesioniștii din domeniul medical la Conferința Anuală ce va avea loc în perioada 18-20 mai 2022. 

cercetare chestionar ordinul asistentilor si moaselor

Evenimentul este organizat cu ocazia Zilelor Internaționale ale Asistenților Medicali și Moașelor, se arată pe pagina oficială a Filialei București a OAMGMAMR.

„Vom discuta despre cercetarea în îngrijirile de sănătate și despre cum pot fi utilizate rezultatele cercetării pentru a oferi îngrijiri de sănătate individualizate, holistice și de calitate pacienților noștri. Alte teme importante sunt leadership-ul, standardizarea și procedurarea în îngrijirile de sănătate, managementul îngrijirilor clinice specifice de sănătate etc. Pe timpul celor trei zile, prin prezentări orale, sesiuni de postere și cursuri de scurtă durată sperăm că ne vom atinge obiectivele propuse.”

Evenimentul este pus gratuit la dispoziția profesioniștilor și este creditat EMC.

Detalii despre înregistrare găsiți la acest link.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe