Newsflash
Știri

Câți pacienți au fost transferați la „Bagdasar-Arseni”, în urma incendiului de la „Matei Balș”

de Florentina Ionescu - ian. 29 2021
Câți pacienți au fost transferați la „Bagdasar-Arseni”, în urma incendiului de la „Matei Balș”

În urma incendiului din această dimineață de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș”, la Spitalul „Bagdasar Arseni” au fost aduși 3 pacienți, 2 femei și un bărbat, toți cu pneumonii COVID fără alte acuze.

Pacienții au fost evaluați și stabilizați în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic de Urgență „Bagdasar-Arseni” (SCUBA) și urmează să fie transferați în spitale COVID, respectiv Babeș și la Monza pentru continuarea tratamentului.

pacient roman confirmat coronavirus

La nivelul SCUBA a fost activat, la momentul anunțării evenimentului, Planul Alb de Cod Roșu, a fost convocat de urgență personalul din UPU și cel din secțiile ATI, Bloc Operator, Chirurgie Plastică și Chirurgie Generală și s-au luat toate măsurile de pregătire a Spitalului pentru un asemenea eveniment, a anunțat purtătorul de cuvânt al spitalului „Bagdasar-Arseni”, dr. Florin Bica.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe