Newsflash
Industria farmaceutică Știri

Batoanele nutriționale, o alternativă pentru o masă completă

Batoanele nutriționale, o alternativă pentru o masă completă

Herbalife Nutrition lansează Batoanele nutriționale Formula 1 Express într-o nouă compoziție, fiind o alternativă practică pentru un mic dejun sau prânz pentru persoanele ocupate.

Batonul F1 Express este o masă completă din punct de vedere nutrițional, care oferă o nutriție excelentă într-un singur baton delicious, cu aromă de ciocolată neagră, informează un comunicat primit la redacție. Noua formulă conține 25 de minerale și vitamine, 13 g de protein per baton, și 7 g de fibre per baton, reprezentând 28% din aportul zilnic recomandat de fibre*. Poate fi consumat și de către vegetarieni și nu conține coloranți și îndulcitori artificiali.

„Batoanele nutriționale Formula 1 Express sunt ideale pentru o alimentație echilibrată și menținereagreutății, deoarece pot înlocui una dintre mesele principale zilnice. Cu o cantitate mai mare de vitamine și minerale, mai multe proteine și fibre, noua formulă oferă o alternativă sănătoasă și confort, fiind și ușor de luat cu tine. Prin lansarea acestei noi formule, continuăm să furnizăm produse nutritive care îmbunătățesc obiceiurile alimentare și care au efecte de durată pentru cei care își doresc să aibă un stil de viață mai sănătos. Dezvoltarea celor mai gustoase produse de nutriție, de cea mai înaltă calitate, se află în centrul a tot ceea ce facem”, declară Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife Nutrition România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Batoanele nutriționale Formula 1 Express sunt disponibile în România începând cu data de 15 iunie, prin intermediul distribuitorilor independenți Herbalife, care pot fi contactați accesând https://contact.herbalife.ro/ .


Notă autor:

*Grupul EFSA pentru produse dietice, nutriție și alergii (NDA), Jurnal EFSA 2010; 8(3), 1462.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe