Care sunt semnele de alarmă în cazul unei recidive de carie? De ce am înlocui o obturaţie care în aparenţă este OK?
Acest articol nu are rolul de a aduce un afront pacienţilor, ci de a forma o conduită prin care să își poată gestiona starea de sănătate până la prezentarea în cabinetul stomatologic.
Astăzi am în atenţie domnișoarele și doamnele. Discutăm despre un subiect pe care ai putea ușor să-l omiţi, dar care e foarte important.
În articolul precedent am discutat despre decizia de a funcţiona în regim de urgenţă. Astăzi vom discuta despre cum gestionăm pacienţii în urgenţele dentare.
Este una dintre întrebările cu care se confruntă atât proaspeţii absolvenţi ai UMF, cât și doctorii titraţi. Iar răspunsul la această întrebare este unul simplu, aparent nefericit.
Interesează-te, contactează, fă-ţi un plan, îndrăznește!
Birocraţia reprezintă un punct de cotitură pentru fiecare antreprenor. Prin această sinteză aerisită vei afla care sunt actele necesare pentru a deschide cabinetul medical.
Începem o rubrică nouă, menită să vină atât în ajutorul medicilor stomatologi, cât și al studenţilor din anul terminal de Stomatologie.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe