Newsflash
Cultură

Artă contemporană, la Turnul Croitorilor

de Florentina Ionescu - nov. 10 2023
Artă contemporană, la Turnul Croitorilor

Iubitorii de artă sunt invitaţi să se bucure de o incursiune printre lucrări abstracte cu accente suprarealiste și printre instalaţii având la bază fagurele de miere.

Florin Olari, unul dintre cei mai cunoscuţi pictori de biserici din Transilvania, anunţă un nou vernisaj. Expoziţia sa de artă contemporană (pictură şi instalaţie), intitulată „Esenţe”, îşi va deschide porţile la 15 noiembrie a.c., de la ora 17:00, la Turnul Croitorilor din Cluj-Napoca.

Iubitorii de artă sunt invitaţi să se bucure de o incursiune printre lucrări abstracte cu accente suprarealiste și printre instalaţii având la bază fagurele de miere. „Mirosul, textura delicată, dar rugoasă, și nuanţele naturale în note particulare ale zecilor de faguri contrastează cu compoziţiile cromatice intense ale picturilor, oferind o experienţă vizuală fascinantă”, declară autorul lucrărilor.

Etalată în două dintre galeriile Centrului de Cultură Urbană Turnul Croitorilor, expoziţia „Esenţe” particularizează trăirile spirituale ale artistului și le trans­pune în minunate forme artistice prudente și exaltate, deopotrivă, marcate de consuetudine, dar și de îndrăzneală și de excentricitate, se precizează într-un comunicat de presă.  Expoziţia va rămâne deschisă până la 29 noiembrie 2023.  Intrarea este liberă. 


Galerie imagini (4)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe