Newsflash
Industria farmaceutică

Antibiotice Iași, cea mai bună companie în comunicarea cu investitorii, în 2022

de Dorina Novac - nov. 18 2022
Antibiotice Iași, cea mai bună companie în comunicarea cu investitorii, în 2022

Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața de capital, Antibiotice Iași a obținut locul I pentru „Cea mai bună companie din perspectiva activităţii în relaţia cu investitorii - votul publicului”.

Acest premiu a fost acordat joi, 17 noiembrie, de Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), în cadrul Galei ARIR desfășurate la București, pentru transparență și comunicarea excelentă în relația cu investitorii, a jucătorilor din piața de capital, pe parcursul anului 2022.

antibiotice

„Ne bucură și totodată ne motivează acest premiu onorant, să performăm în comunicarea cu investitorii, să ne respectăm misiunea de a furniza informații în mod transparent și responsabil, astfel încât să dezvoltăm relații bazate pe etică și încredere cu actualii și cu potențialii investitori”, a declarat Ioan Nani, director general al Antibiotice.

Investitorii individuali au apreciat transparența informațiilor transmise despre activitatea, strategia, dezvoltarea și perspectivele afacerii Antibiotice, calitatea raportărilor financiare și comunicarea responsabilă din perspectiva disponibilității și proactivității echipei companiei, responsabilă de relația cu investitorii.

Citește și: Compania Antibiotice Iași, premiată la Gala „Made in Romania”

Premiul din acest an este al doilea obținut în cadrul Galei ARIR, după cel câștigat în anul 2020 când Antibiotice s-a clasat pe locul al III-lea la categoria „Best company in IR - Retail Choise”.

Afilierea Antibiotice la ARIR în anul 2019 a fost un moment important pentru companie, venind ca o completare a strategiei de a îmbunătăți relația cu investitorii și de a crea valoare pentru acționarii săi.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe