Newsflash
Industria farmaceutică Știri

Antibiotice Iaşi: Premiul Naţional – locul I la Gala Topul Naţional al Firmelor

de L. Budin - nov. 6 2023
Antibiotice Iaşi: Premiul Naţional – locul I la Gala Topul Naţional al Firmelor

Premiul acordat companiei se încadrează la categoria Industrie – Întreprinderi foarte mari – Fabricarea produselor farmaceutice de bază.

Compania Antibiotice Iași a obținut Premiul Național – locul I în cadrul celei de-a XXX-a ediții a Galei Topul Național al Firmelor, organizată săptămâna trecută de Camera de Comerț și Industrie a României.

Premiul acordat companiei ieșene se încadrează la categoria Industrie – Întreprinderi foarte mari – Fabricarea produselor farmaceutice de bază, se arată într-o postare pe Facebook. 

Topul Național al Firmelor reprezintă unul din cele mai importante clasamente ce reflectă valoarea și dinamica mediului de business din România, fiind realizat de Camerele de Comerț, singurele entităţi abilitate prin lege să constituie astfel de ierarhii, se subliniază

În realizarea clasamentului se ține cont de indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane, eficiența utilizării capitalului angajat.


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Antibiotice Iași

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe