Newsflash
Industria farmaceutică

Compania Antibiotice Iași, premiată la Gala „Made in Romania”

de Dorina Novac - sept. 26 2022
Compania Antibiotice Iași, premiată la Gala „Made in Romania”

Compania Antibiotice a fost premiată, de către Bursa de Valori București, în cadrul Galei „Made in Romania”, ediția a cincea.

Proiectul „Made in Romania” a desemnat cele mai de succes 15 povești antreprenoriale românești, printre care se află povestea despre tradiție, performanță și evoluție pe care Antibiotice o scrie încă din anul 1955.

antibiotice iasi

Lansat de către Bursa de Valori București în anul 2017, proiectul „Made in Romania” urmărește identificarea și promovarea companiilor de top din România.

Platforma www.investingromania.com a fost gazda acestei competiții în care au fost nominalizate 350 de companii din domenii precum sănătate, IT&C, comerț, servicii, industria prelucrătoare, construcții și agricultură.

„Compania Antibiotice este unul dintre cele 15 branduri românești premiate, unul care spune o poveste de succes de 67 de ani. În toți acești ani, abilitatea de vedea dincolo de linia orizontului și determinarea celor peste 10.000 de oameni ce au lucrat de-a lungul timpului la Antibiotice, precum și investițiile în cercetare, dezvoltare și modernizare, au făcut ca această companie să reziste și să se dezvolte, iar astăzi să devină cel mai mare producător român de medicamente generice, dar și un adevărat ambasador al României peste hotare”, transmit reprezentanții companiei.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe