Pleso Therapy este o aplicație de sănătate mintală care folosește inteligența artificială pentru a potrivi utilizatorii cu terapeuții potriviți.
În România, 60 de terapeuți oferă deja servicii prin această platformă, iar peste 50.000 de români au accesat aplicația doar în ultimele trei luni. Aproximativ o mie de pacienți români urmează, în prezent, ședințe de terapie prin aplicația menționată, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.
Pleso Therapy a atras recent o investiție de 1,2 milioane de dolari pentru a-și consolida prezența în Europa. În esență, aceasta oferă un sistem de potrivire între pacienți și terapeuți, cu un model de tarifare transparent, bazat pe un preț unic per regiune.
Platforma este activă în România de la începutul acestui an și a fost accesată de peste 50.000 de utilizatori doar în ultimele trei luni. Co-fondată și condusă de un psihoterapeut acreditat, aplicația își asumă furnizarea unor servicii de înaltă calitate, inclusiv printr-un proces riguros de selecție a terapeuților. Platforma îmbunătățește accesul la terapie și oferă profesioniștilor un mediu structurat și favorabil desfășurării activității.
„Misiunea noastră este să oferim terapeuților o sursă stabilă și accesibilă de venit, iar pacienților servicii de calitate, ușor de accesat și la un preț corect. Cu această rundă de investiții, apelăm la expertiza și resursele partenerilor pentru a accelera extinderea în Europa, inclusiv în România, unde ne dorim să devenim una dintre cele mai importante platforme pentru terapie online”, a declarat Oleksandr Bondariev, CEO și cofondator.
Fondurile atrase vor susține extinderea pe noi piețe europene, precum și dezvoltarea echipelor de produs și marketing. Echipa plănuiește lansarea unor noi funcționalități care vor face terapia mai personalizată, intuitivă și eficientă.
Pleso Therapy este prezentă în Polonia, România și Ucraina, și folosește un sistem de potrivire între terapeuți și pacienți, bazat pe inteligență artificială, asistat de ghizi umani specializați. Procesul de selecție a terapeuților este riguros și include interviuri, verificarea educației și a experienței, precum și o evaluare a practicii profesionale. Doar în România, peste 600 de aplicații au fost analizate și verificate atent.
De la lansare, peste 20.000 de utilizatori au beneficiat de servicii prin platformă, însumând peste 150.000 de ședințe de terapie.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe