Newsflash
ACTUALITATE Știri

Zilele Comunității Băneasa

de Florentina Ionescu - mai 27 2024
Zilele Comunității Băneasa

Fundația Inovații Sociale Regina Maria organizează Zilele Comunității Băneasa în perioada 31 mai - 2 iunie.

La sfârșitul acestei săptămâni, Fundația Inovații Sociale Regina Maria organizează un eveniment pentru toată familia: Zilele Comunității Băneasa. Evenimentul se află la ediția a doua, fiind organizat sub motto-ul „creat de vecini, pentru vecini!”

În perioada 31 mai - 2 iunie, locuitorii din cartierul Băneasa din București sunt invitați la un eveniment unic, organizat de comunitatea lor: Marcel Pavel va concerta în deschiderea evenimentului. 

„Vino să descoperi puterea comunității și să te implici în activități captivante pentru întreaga familie! «Zilele Comunității Băneasa» reprezintă mai mult decât un simplu eveniment – este o celebrare a spiritului comunitar, axat pe educație și copii”, au transmis organizatorii într-un comunicat de presă. 

Un manifest pentru unitate

Evenimentul „Zilele Comunității Băneasa” a luat naștere la inițiativa unui grup de vecini care, timp de 25 de ani, au depus eforturi pentru a crea o comunitate-model, un răspuns la tendințele individualiste ale societății. Într-o lume tot mai însingurată, evenimentul unește copii, adolescenți și adulți sub o întrebare comună: „Cum putem trăi mai bine, împreună?”. La prima ediție, 500 de vecini au participat, iar rezultatele au fost impresionante. 

Activități pentru toate vârstele în cele 3 zile

Copii și Adolescenți: Vor avea loc programe speciale concepute de mamele din comunitate, axate pe virtuți, unde copiii și adolescenții vor învăța prin joacă și vor deveni membri activi ai comunității. 

Adulți: Vor avea loc ateliere interactive și sesiuni de discuții pe teme votate de comunitate: „Este timpul pentru servant leadership?” sau „Cum putem recunoaște și preveni adicțiile la tineri”. Participanții vor avea ocazia să împărtășească idei, să se implice în proiecte comunitare și să se conecteze cu vecinii lor. 

Pentru mai multe informații, urmăriți evenimentul pe Facebook: www.facebook.com/events/1541566499738922/

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe