Newsflash
Știri

Cine este femeia care a lucrat 40 de ani în Institutul „Cantacuzino”

de Florentina Ionescu - aug. 1 2022
Cine este femeia care a lucrat 40 de ani în Institutul „Cantacuzino”

Astăzi vă spunem pe scurt povestea femeii care a lucrat 40 de ani în Institutul „Cantacuzino”.

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” a transmis un mesaj pentru doamna Aurora-Lavinia Petrică, ce a lucrat vreme de 40 de ani la unitatea de testare preclinică Băneasa.

„Dedicare și devotament” – așa începe mesajul transmis pe o rețea socială de reprezentanții Institutului „Cantacuzino”. 

Aurora-Lavinia Petrică diploma de excelenta
Sursa foto: Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”

„Doamna Aurora-Lavinia Petrică a lucrat în Institutul ,,Cantacuzino”, la unitatea de testare preclinică Băneasa, din anul 1983. Timp de aproape 40 de ani s-a implicat în tot ceea ce a presupus bunul mers și lucrul bine făcut în această instituție, cu mult entuziasm și deosebită pasiune. Crede cu convingere în reușită atunci când există deschidere și flexibilitate, dedicare și devotament. Apoi, în armonie cu ceilalți și cu tine, poți să faci față provocărilor și solicitărilor și să ai parte de muncă fără stres și de multe satisfacții.”, se arată pe pagina de Facebook.

Acum, în pragul pensionării, doamna Aurora-Lavinia Petrică vorbește cu nostalgie despre anii ce au trecut, parcă prea curând, dar cu bucuria și mulțumirea că a făcut parte dintr-o instituție renumită, cu oameni de calitate.

„Pentru toată activitatea depusă în cadrul Institutului „Cantacuzino” îi mulțumim, o asigurăm de întreaga noastră apreciere și îi dorim multă sănătate, bucurii și pensie lungă!”, au spus în încheiere reprezentanții Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe