Newsflash
ACTUALITATE Știri

Conferința Medic.ro București, desfășurată pe 28 și 29 septembrie la Pentagon Events

de Magdalena Tănăsescu - sept. 27 2023
Conferința Medic.ro București, desfășurată pe 28 și 29 septembrie la Pentagon Events

În perioada 28 – 29 septembrie a.c., la Pentagon Events are loc conferința Medic.ro București intitulată „Prevenție, abordare terapeutică și comunicare în medicina de familie”.

Evenimentul este adresat medicilor de familie și nu numai, din judeţele Bucureşti şi Ilfov.

 

Conferința va avea loc în format hibrid, iar întâlnirea din online va fi transmisă pe platforma www.medichub.ro. Medicii invitați care nu pot ajunge în sala de conferință pot participa online la lucrări după logarea în contul personal de utilizator din platforma medichub.ro. Înscrierea la eveniment se poate face la adresa: https://digital.medichub.ro/evenimente/preven-ie-abordare-terapeutica-i-comunicare-in-medicina-de-familie_640.

Programul conferinței este vast, acoperind o gamă largă de sesiuni cu conținut clinic concret și mesaje medicale importante.

Deschiderea va avea loc pe 28 septembrie, la ora 13,00, iar din comitetul științific al conferinței fac parte, printre alții: prof. univ. dr. Victoria Aramă, prof. univ. dr. Andra Bălănescu, prof. dr. Carmen Adella Sirbu, col. conf. univ. dr. Florentina Cristina Pleșa și conf. dr. Georgiana Tache. 

Conferința Medic.ro București este gratuită, fiind creditată cu 12 puncte EMC. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe