Newsflash
Cultură

Seară de poezie în București, dedicată sănătății mintale

de Florentina Ionescu - mai 21 2024
Seară de poezie în București, dedicată sănătății mintale

Joi, 23 mai, are loc o seară de poezie, pentru a marca luna de conștientizare a sănătății mintale.

Mental Health for Romania, o organizație ce își propune să crească gradul de conștientizare despre sănătatea mintală și accesul la servicii de specialitate, te invită joi la un eveniment inedit: 

„Vino să sărbătorim împreună luna dedicată conștientizării și promovării sănătății mintale la o seară de poezie cu ceai și biscuiți!”

Seara de poezie are loc joi, 23 mai, între orele 18:30 și 20:30, pe strada Arhitect Ion Mincu nr. 1, în contextul în care întreaga lună mai este considerată luna de conștientizare a sănătății mintale. 

„Hai și tu joi seara la Seneca Anticafe să asculți o selecție din poeziile câștigătoare la Concursul de Creație Mental Health for Romania și să împărtășești propriile versuri legate de sănătatea mintală. În urma acestui eveniment, sperăm să aducem mai multă înțelegere asupra trăirilor persoanelor afectate de tulburări mintale și să disipăm stigma”, au transmis organizatorii.

Indiferent dacă ești un poet experimentat sau doar cauți să îți exprimi gândurile și să te conectezi cu alte persoane, evenimentul este deschis tuturor. Vei găsi un spațiu safe și un grup de voluntari care îți pot răspunde la întrebări și oferi resurse legate de sănătatea mintală.

Mai multe detalii, aici. Intrarea este liberă, însă trebuie să îți rezervi un loc. 


Notă autor:

Sursa foto: https://www.shutterstock.com/ro/image-photo/green-ribbon-text-may-mental-health-2255597207

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe