Newsflash
Internaționale

Vaccinul Sanofi va fi disponibil până la finele anului

de L. Budin - iul. 7 2021
Vaccinul Sanofi va fi disponibil până la finele anului

Vaccinul anti-COVID-19, al companiei farmaceutice multinaționale Sanofi, ar putea să fie disponibil până la finele anului, a declarat președintele Sanofi Franța.

După testele de fază 3, vaccinul anti-COVID al companiei farmaceutice va fi lansat pe piață până la sfârșitul anului, a arătat Olivier Bogillot, președintele Sanofi Franța, relatează Le Monde.

vaccin-covid-sanofi

El a precizat că serul se bazează pe o tehnologie diferită. „Este ceea ce se folosește pentru vaccinarea antigripală, o tehnologie testată de câțiva ani”, a spus Bogillot.

În ciuda faptului că vaccinul francez vine cu întârziere pe piață, președintele Sanofi Franța crede că-și va găsi utilitatea.

„Este nevoie de un nivel de imunitate colectivă foarte ridicată, odată cu răspândirea noilor variante ale coronavirusului”, a spus Bogillot, arătând că doar 20% din populația mondială s-a imunizat.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe