Newsflash
REUNIUNI

Vaccine Confidence Project organizează un webinar pentru profesioniștii din sănătate

de Florentina Ionescu - ian. 10 2022
Vaccine Confidence Project organizează un webinar pentru profesioniștii din sănătate

Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov a anunțat recent că Vaccine Confidence Project organizează pe 14 ianuarie un webinar special conceput pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Încrederea în vaccinare este una dintre preocupările reprezentanților AMF-B, atât pentru membri Asociației, cât și pentru pacienții lor.

De aceea, profesioniștii din sănătate sunt invitați vineri, 14 ianuarie, la un webinar complex ce va include discuții pe marginea felului în care încrederea în vaccinare se reflectă în mesajele medicilor români. 

incredere in vaccinare webinar profesionistii din sanatate 14 ianuarie 2022
Fotografie creată de Nataliya Vaitkevich, de la Pexels

 

„Dragi colegi, Vaccine Confidence Project organizează în data de vineri, 14 ianuarie, la ora 17, un webinar gratuit pe platforma Eventbrite, webinar dedicat profesioniștilor din sănătate. Încrederea în vaccinare este una din preocupările noastre devenită o mare provocare, atât pentru noi cât și pentru pacienții noștri. Vă invităm la o discuție pe marginea felului în care încrederea în vaccinare se reflecta în ceea ce ducem mai departe către cei pe care ii îngrijim zi de zi și în mesajele noastre. Am vrea să aflăm care sunt sursele neliniștilor sau suspiciunilor noastre și cum putem, la rândul nostru, să dăm pacienților noștri încredere”, se arată pe pagina oficială a Asociației Medicilor de Familie București – Ilfov (AMF-B).

Moderatorii acestei întâlniri sunt dr. Sandra Alexiu și psih. Adriana Baban. Invitații în calitate de experți sunt dr. Cosmina Berbecel (București) și dr. Anca Deleanu (Iași), membre ale grupului de Vaccinologie al Societății Naționale de Medicina Familiei (SNMF). 

webinar vaccin profesionistii din sanatate

Webinarul are o durata de 90 de minute, se desfășoară în limba română și va fi urmat de primirea unui certificat de participare. Pentru înscriere, persoanele interesate sunt rugate să acceseze următorul link.

Urmați procedura de înscriere și veți primi un link de acces către webinar. Numărul de participanți este nelimitat, mai transmit reprezentanții AMF-B.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe