Newsflash
Știri

Unde puteți dona sânge pentru victimele cutremurelor din Turcia

de Florentina Ionescu - feb. 8 2023
Unde puteți dona sânge pentru victimele cutremurelor din Turcia

Ministerul Sănătăţii vine cu informații utile pentru persoanele care doresc să ajute, donând sânge, victimele cutremurelor din Turcia.

Sub deviza „Ajută Turcia! Donează sânge!”, Ministerul Sănătății a postat ieri pe o rețea socială o serie de informații utile pentru persoanele interesate să doneze sânge. 

donare sange victime cutremure turcia

Centrele de transfuzie sanguină în care puteți dona sânge pentru a ajuta răniții sunt disponibile la linkul www.ms.ro/ajuta-turcia-doneaza-sange/.

Programul în timpul săptămânii a fost prelungit în aceste centre până la ora 17.00, anunță Ministerul Sănătății pe pagina sa oficială.

Pentru informații suplimentare despre donarea de sânge, sunteți rugați să consultați site-ul Institutului Național de Transfuzie Sanguină: www.inht.ro/conditii-de-admisibilitate-la-donarea-de-sange/.

Centrele de transfuzie sanguină sunt în următoarele județe: Arad, Bihor, Cluj, Prahova, Timiș, plus CTSM București. Puteți dona sânge între orele 07:30 și 17:00. 

centre donare sange cutremur turcia

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe