Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un nou hotel cu bază de tratament balnear la Sovata

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu marţi, 21 iulie 2020, ora 10:52

Fostul hotel Făget din stațiunea Sovata s-a redeschis sub numele de Hotel Ursina. Acesta are o unitate balneară ultramodernă, care se va axa în special pe tratarea afecțiunilor musculoscheletale.

Proaspăt renovat și clasificat la 3 stele, Ursina Ensana Health Spa Hotel înlocuiește vechiul hotel Făget, situat în centrul stațiunii Sovata (jud Mureș).

“Hotelul mizează pe un spa care se întinde pe o suprafață de 985 mp, are un centru balnear spațios, tratamente cu apă sărată, bazine cu apă sărată și dulce, bazine de elongații subacvale, bazine Kneipp, saune, camere de masaj și relaxare şi o zonă generoasă pentru tratamente medicale, de întreţinere şi înfrumuseţare”, după cum declară directorul de Marketing și Vânzări al complexului, Arpad Godra.

Ursina își propune astfel să devină un loc cunoscut pentru tratamentele medicale de recuperare și cele pentru afecțiuni locomotorii.

Hotel Ursina
Hotelul Ursina are 144 de camere și se află în vecinătatea hotelului Danubius, în centru.

Deschiderea noului hotel a grupului Ensana este marcată cu un pachet balneo la preț atractiv: denumit “Taste of  Sovata”: 5 nopți de relaxare cu demipensiune și 5 tratamente, cu prețul de numai 1280 lei / persoana în camera dublă.

Citește și:

Lacul Ursu din Sovata se redeschide pentru băi termale

Tratamentul infertilității în stațiunea Sovata

Etichete: Sovata unitate balneara Balneofizioterapie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.