Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Spitalul din Bârlad a suspendat testarea pentru SARS-CoV-2

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 3 noiembrie 2020, ora 17:52

Testarea pentru virusul SARS-CoV-2 la Spitalul municipal de Urgenţă din Bârlad a fost suspendată temporar, după ce medicul de laborator a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Potrivit Agerpres, activitatea de testare pentru depistarea virusului SARS-CoV-2 a fost suspendată temporar, pentru cel puţin 14 zile, la Spitalul municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” din Bârlad, unitate suport COVID-19, după ce medicul de laborator a fost confirmat pozitiv la noul coronavirus.

testare covid
Sursă imagine: Pixabay

„Activitatea de testare se suspendă temporar la nivelul spitalului, din cauza faptului că medicul din cadrul laboratorului s-a infectat cu SARS-CoV-2. În această perioadă, probele vor fi preluate de un laborator extern, de la Iaşi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad, dr. Angelica Gramaticu, conform sursei citate.

O anchetă epidemiologică a fost demarată pentru a se stabili dacă mai sunt şi alte cadre medicale infectate cu SARS-CoV-2.

Etichete: virusul SARS-CoV-2 unitate suport COVID-19 anchetă epidemiologică cadre medicale infectate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.