Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Săptămână de acomodare pentru bobocii mediciniști

Viața Medicală
Cristina GHIOCA joi, 26 septembrie 2019, ora 12:46

Peste 500 de tineri, proaspăt studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București, au ocazia săptămâna aceasta(23-27 septembrie), să se acomodeze cu mediul universitar în care vor activa, cu ocazia celei de-a doua ediții a „Freshers’ Week”, manifestare dedicată exclusiv bobocilor mediciniști.

În cadrul evenimentului, tinerii vor participa la conferințe, training-uri și workshop-uri care le vor oferi mai multe informații despre programa școlară, examene sau oportunități de voluntariat. În cadrul sesiunii ,,Knots and Sutures”, proaspeții studenți vor avea șansa de a desluși tainele chirurgie, iar prin intermediul cursului de ,,Basic Life Support”, își vor putea dezvolta abilitățile practice.

Totodată, participanții vor avea acces la un workshop interactiv în limba engleză ,,Topics in the Medical World”, sub ghidarea unui invitat internațional. Mai mult, studenții vor fi invitați să descopere o perspectivă originală asupra educației în mediul universitar, în cadrul „Me vs Them Colegialitate și Competitivitate”, un workshop în premieră, menit să decripteze beneficiile aduse de integrarea în colectivul academic.

Programul activităților propuse este completat de ateliere de teatru, dans și o vânătoare de comori inedită, urmând ca întreaga experiență să se încheie cu o petrecere de bun venit pentru proaspeții studenți mediciniști. Organizată de Societatea Studenților în Medicină din București, ediția anterioară a adunat peste 400 de studenți mediciniști dornici să împărtășească noi  experiențe cu viitorii lor colegi.

Foto: UMF/Facebook

Etichete: umf carol davila UMF Freshers’ Week

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC