Newsflash
ACTUALITATE Știri

Proiectul „Săptămâna Științifică”, organizat de UMF ”Carol Davila” în perioada 6-12 noiembrie

de Magdalena Tănăsescu - oct. 31 2023
Proiectul „Săptămâna Științifică”, organizat de UMF ”Carol Davila” în perioada 6-12 noiembrie

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” în parteneriat cu Liga Studenților la Medicină Dentară București organizează, în perioada 6-12 noiembrie a.c., proiectul Proiectul „Săptămâna Științifică”.

Potrivit unei postări pe Facebook, universitatea acționează prin intermediul Direcției Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe și Societății Antreprenoriale Studențești. 

„Special pregătit pentru studenții Facultății de Stomatologie, proiectul va cuprinde diverse workshop-uri, printre care unul realizat de Societatea Antreprenorială Studențească, dar şi prezentări din diferite specializări medicale ce îi vor îndruma către tainele practicii stomatologice. În cadrul evenimentului, societatea va organiza și o expoziție în vederea prezentării materialelor didactice realizate în urma procesului de microproducție”, se menționează în postare.

Participanții la conferințe și activități vor avea posibilitatea să își dezvolte abilitățile teoretice, dar și să descopere detalii ce îi vor ajuta în viitor ca medici stomatologi. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe