Newsflash
ACTUALITATE Știri

La 12 decembrie au loc alegerile pentru funcția de rector la UMF „Carol Davila”

de Florentina Ionescu - dec. 11 2023
La 12 decembrie au loc alegerile pentru funcția de rector la UMF „Carol Davila”

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București se pregătește pentru un eveniment important: alegerile pentru funcția de rector.

Dezbaterea publică și prezentarea planului managerial pentru alegerile de la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” (UMFCD) pentru poziția de rector s-au desfășurat la 8 decembrie. Pentru mandatul 2024-2029 singura candidatură depusă este cea a profesorului doctor Viorel Jinga, actual rector al UMFCD, se arată pe o rețea socială

Programul managerial prezentat astăzi este intitulat „Consolidarea drumului Universității către statutul de lider regional European” și poate fi consultat pe pagina www.umfcd.ro

Alegerile pentru funcția de Rector, vor avea loc marți, 12 decembrie 2023, în intervalul orar 08:00 – 19:00, și se vor desfășura în cadrul Facultății de Medicină, Sala de Consiliu din bulevardul Eroii Sanitari Nr. 8, Sector 5. 

Mai multe imagini, aici: 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe