Newsflash
Știri

Prof. dr. Cristian Ioan Stoica nu mai este manager interimar al Spitalului „Foișor”

de Florentina Ionescu - dec. 19 2022
Prof. dr. Cristian Ioan Stoica nu mai este manager interimar al Spitalului „Foișor”

Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București – ASSMB a anunțat astăzi că medicul Cristian Ioan Stoica nu mai este manager interimar la Spitalul „Foișor”.

Conducerea ASSMB îi mulțumește profesorului doctor Cristian Ioan Stoica pentru pentru întreaga sa activitae la conducerea Spitalului de Ortopedie „Foișor”.

Astăzi s-a încheiat mandatul de manager interimar al Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” al profesorului doctor Cristian Ioan Stoica, membru corespondent al Academiei de Științe Medicale, se arată pe o rețea socială

foisor
Sursa foto: https://www.facebook.com/administratiaspitalelor/

 

Personalitate medicală recunoscută la nivel național și internațional, prof. dr. Cristian Ioan Stoica a condus Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” din anul 1997, fiind cel mai longeviv manager al unei unități sanitare administrate de Primăria Municipiului București, prin ASSMB.

Sub conducerea sa, Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” s-a dezvoltat și modernizat în ritm accelerat, fiind recunoscut astăzi drept centru de excelență la nivel național și unul dintre cele mai performante spitale de ortopedie și traumatologie din Europa.

Conducerea ASSMB îi mulțumește prof. dr. Cristian Ioan Stoica pentru munca sa remarcabilă, de decenii, la conducerea Spitalului „Foișor”, și îi urează multă sănătate și succes în activitatea viitoare, se arată pe pagina oficială a ASSMB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe