Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Normele de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare vor fi modificate

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 11 februarie 2020, ora 14:56

Ministerul Sănătății (MS) a anunțat astăzi că va modifica normele de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporală, un motiv fiind că acestea nu au mai fost actualizate din anul 2007.

Prin această măsură, MS urmărește scurtarea circuitului birocratic și creșterea siguranței utilizatorilor, se precizează într-un comunicat

cabinete infrumusetare corporala

MS pregătește, astfel, un proiect de act normativ care prevede modificarea Ordinului nr. 1136/2007 privind aprobarea Normelor de igienă pentru cabinetele de înfrumusețare corporală, cu modificările și completările ulterioare. Proiectul de act normativ va reglementa noile condiții în care aceste cabinete vor trebui să respecte normele de igienă și sterilizare, astfel încât să nu pună în pericol starea de sănătate a persoanelor care apelează la serviciile acestor cabinete.

Noile prevederi pentru cabinetele de înfrumusețare vor intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2021.

Sursa foto: Pixabay

Etichete: ministerul sanatatii norme de igiena igiena cabinete medicale cabinete de infrumusetare infrumusetare corporala act normativ

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.