Newsflash
ACTUALITATE Știri

MS a avizat structura modificată a Spitalului pentru Copii „M. S. Curie”

de L. Budin - apr. 4 2024
 MS a avizat structura modificată a Spitalului pentru Copii „M. S. Curie”

Suntem cu un pas mai aproape ca micuții pacienți, părinții lor și cadrele medicale să aibă acces la condiții de secolul XXI”, a transmis Asociația Dăruiește Viață.

Ministerul Sănătăţii a anunţat că a avizat structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „M. S. Curie”, care include clădirea construită din fonduri colectate de Asociaţia „Dăruieşte Viaţă”. 

Acordarea avizului pentru structura modificată a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «M. S. Curie» a permis deplasarea echipei Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti pentru efectuarea evaluării necesare autorizării sanitare a clădirii spitalului, care va fi eliberată la începutul săptămânii viitoare”, au informat reprezentanții Ministerului Sănătăţii, citați de Agerpres.

În paralel cu activitatea de autorizare, personalul administrativ şi de specialitate al spitalului inventariază bunurile şi echipamentele din noua clădire, pentru a putea fi încheiată donarea acestora şi înregistrarea în patrimoniul spitalului.

Pentru ca acest proces să se desfăşoare mai rapid, Ministerul Sănătăţii a trimis o echipă de specialişti încă din luna februarie, se mai arată.

Ministerul Sănătăţii - România a avizat noua structură de paturi pentru Spitalul pe care l-am construit împreună. #Noi, cei peste 350.000 de donatori și peste 8.000 companii. Urmează avizarea din partea Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București (...). Suntem cu un pas mai aproape ca micuții pacienți, părinții lor și cadrele medicale să aibă acces la condiții de secolul XXI”, a fost mesajul transmis pe pagina de Facebook a Asociației Dăruiește Viață.

 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook Dăruiește Viață

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe