Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Maternitatea Bucur din Capitală va prelua cazuri de gravide cu COVID-19

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 17 martie 2020, ora 14:51

Maternitatea Bucur, din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan” va prelua eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Grupul de Comunicare Strategică, conducerea Ministerului Sănătății și cea a Comisiei de Obstetrică-Ginecologie a MS au decis ca Maternitatea Bucur din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Ioan” să preia eventualele cazuri ale femeilor gravide infectate cu noul coronavirus.

Maternitate Bucuresti

Astfel, instituția va fi exclusă din circuitul obișnuit, iar pacientele care se află în această unitate în prezent vor fi transferate în celelalte unități similare din București.

De asemenea, urgențele medicale vor fi redirecționate spre alte maternități.

Amintim că, în cursul zilei de ieri, Spitalul Clinic Colentina din Capitală a fost desemnat ca unitate medicală unde vor fi tratate persoanele infectate cu coronavirus, după ce toți pacienții din această unitate medicală vor fi externați sau transferați în alte unități, după caz.

Sursă imagine: unsplash.com

Etichete: covid-19 femei gravide infectate maternitate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.