Newsflash
Știri

DSP București cere reorganizarea circuitelor în spitale

de Dorina Novac - oct. 15 2020
DSP București cere reorganizarea circuitelor în spitale

Direcţia Generală de Sănătate Publică a Municipiului București a cerut tuturor spitalelor din Capitală să creeze circuite pentru internarea bolnavilor de COVID-19.

Spitalele din Capitală au primit, miercuri, o adresă semnată de Direcția Generală de Sănătate Publică a Municipiului București (DGSPMB), prin care se solicită reorganizarea astfel încât să se creeze circuite pentru internarea pacienților COVID-19 pozitivi, scrie Mediafax.

spitale bucuresti
Sursă imagine: unsplash.com

„Urmare a situaţiei epidemiologice existente create de evoluţia pandemiei COVID-19 şi a numărului insuficient de paturi dedicate pacienţilor pozitivi cu virusul SARS-CoV-2 din cadrul unităţilor sanitare de fază I, fază II şi suport COVID-19, vă solicităm să întreprindeţi cu celeritate demersurile necesare pentru reorganizarea unităţilor sanitare cu paturi aflate în subordinea dumneavoastră în vederea creării unor circuite pentru internarea pacienţilor COVID-19 pozitivi, cu respectarea tuturor prevederilor legale în vigoare”, au transmis reprezentanţii DGSPMB către spitale.

Amintim că Bucureștiul a înregistrat, miercuri, 669 cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe