Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Căutând soluţii

Viața Medicală
M. C. vineri, 28 august 2009

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii s-au întâlnit săptămâna trecută, cu cei ai centrelor de transfuzii din ţară şi cu liderii Sanitas pentru a identifica măsuri de eficientizare economică a acestor unităţi. (...)

   În cadrul întâlnirii, dl dr. Cristian Irimie, secretar de stat în cadrul MS, a subliniat faptul că se vor căuta resurse financiare suplimentare pentru acordarea drepturilor salariale până la sfârşitul anului. Se va încerca realizarea unor economii, prin reorganizarea activităţii, actualizarea preţurilor la analizele efectuate în centre, dar şi posibilitatea ca acestea să funcţioneze şi în regim de laborator.
   La final, s-a convenit ca reprezentanţii centrelor să trimită, până săptămâna viitoare, propuneri cu măsurile pe care le consideră necesare, la nivel local, pentru eficientizarea activităţii.  

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.