Newsflash
Știri

București: rată de incidență a atins 7,68 la mie

de L. Budin - oct. 1 2021
București: rată de incidență a atins 7,68 la mie

Pe 1 octombrie, în Capitală, rata de incidență cumulată, calculată la 14 zile, înregistra 7,68 la mie. Conform reglementărilor CNSU, se instituie carantina de noapte în toate zilele săptămânii.

Hotărârea CNSU din data de 30 septembrie stipulează că, atunci când rata de incidență depășește 7,5 la mie, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul 20.00-5.00, cu câteva excepții, și cu excepția persoanelor care prezintă certificat digital COVID.

masca-restaurant

Purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate spațiile publice închise sau deschise.

Programul de lucru al operatorilor economici care desfășoară activități de comerț/prestări servicii în spații închise sau deschise, pe tot parcursul săptămânii, are loc doar în intervalul orar 05.00-22.00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe