Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Aproape 6.000 de persoane, izolate la domiciliu în București

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 22 ianuarie 2021, ora 10:30

În municipiul Bucureşti sunt 5.950 de persoane izolate la domiciliu, în ultimele 14 zile, şi 9.762 de persoane carantinate, în ultimele 14 zile, a anunțat Prefectura Capitalei.

Potrivit raportărilor Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, la data de 21 ianuarie, la nivelul capitalei, s-au înregistrat 447 de rezultate pozitive dintr-un total de 4.737 de teste efectuate în laborator (880 de teste efectuate în laboratoare publice și 3.857 de teste efectuate în laboratoare private).

izolare la domiciliu
Sursă imagine: Pixabay

De la începutul pandemiei de COVID-19 şi până în prezent, în Capitală s-au înregistrat 1.230 de persoane decedate.

„Instituția Prefectului Municipiul București face apel la cetățeni să respecte recomandările specialiștilor privind normele de igienă și distanțare socială, precum și prevederile actelor normative în vigoare. Reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus este singura cale de a ține sub control răspândirea epidemiei”, se arată într-un comunicat.

Etichete: carantina masuri de izolare epidemie de COVID-19 persoane decedate

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC