Newsflash
Știri

Servicii medicale stomatologice decontate de CAS, la UMF Târgu Mureș

de Dorina Novac - aug. 31 2021
Servicii medicale stomatologice decontate de CAS, la UMF Târgu Mureș

Ambulatoriul de specialitate medicină dentară din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș a devenit, oficial, furnizor de servicii medicale stomatologice, prin intrarea în relații contractuale cu CAS.

Potrivit reprezentanților instituției, procedurile stomatologice efectuate în cadrul ambulatoriului de specialitate medicină dentară sunt decontate de către Casa de Asigurari de Sănătate (CAS), în limita unui plafon lunar maximal.

UMF Targu Mures

Pot beneficia de aceste servicii stomatologice decontate de către Casa de Asigurări de Sănătate:

  • copiii și tinerii cu vârsta de până la 18 ani: beneficiază de decontarea integrală a tratamentelor cuprinse în „pachetul de servicii medicale de bază” pentru medicina dentară;
  • pacienții cu vârsta peste 18 ani: beneficiază de decontarea integrală de către CAS a tratamentelor de urgență, iar restul tratamentelor cuprinse în „pachetul de servicii medicale de bază” sunt decontate în proportie de 60% de către CAS;
  • persoanele care beneficiază de legi speciale: au toate procedurile cuprinse în „pachetul de servicii medicale de bază” decontate integral de către CAS.

Ambulatoriul de specialitate medicină dentară al UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș funcționează în cadrul Facultății de Medicină Dentară, cu sediul în campusul principal al Universității.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe