Newsflash
Știri

SCJU Arad a achiziționat un aparat CT prin fonduri europene

de Florentina Ionescu - apr. 19 2022
SCJU Arad a achiziționat un aparat CT prin fonduri europene

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat zilele trecute că un computer tomograf în valoare de 2.700.000 de lei a ajuns la această unitate sanitară.

Potrivit reprezentanților Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad, aparatul va fi amplasat la parterul clădirii principale a spitalului, în vecinătatea RMN-ului, și va fi folosit pentru efectuarea investigațiilor imagistice ale pacienților care se prezintă pentru consultații în cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului SCJU Arad.

computer tomograf la arad
Sursa foto: www.facebook.com/scjua

„Computerul-tomograf a fost achiziționat prin accesarea de fonduri europene de către Consiliul Județean Arad. În perioada următoare aparatul va fi instalat și mai apoi autorizat CNCAN”, se arată în mesajul postat pe pagina oficială a SCJU Arad.

Arad: Tot mai multe persoane care au avut COVID dezvoltă alergii

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe