Newsflash
Știri

Săptămâna Științifică: workshopuri și prezentări pentru studenți

de Dorina Novac - oct. 31 2022
Săptămâna Științifică: workshopuri și prezentări pentru studenți

Până la data de 6 noiembrie va avea loc proiectul „Săptămâna Științifică, au anunțat reprezentanții Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Liga Studenților la Medicină Dentară București (LSMDB), în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe, organizează în perioada 31 octombrie - 6 Noiembrie, proiectul „Săptămâna Științifică”.

Saptamana stiintifica

Citește și: Workshopuri în stomatologie, organizate de Liga Studenților la Medicină Dentară București

Potrivit sursei citate, proiectul își propune să atragă cât mai mulți studenți pasionați de schimbările care s-au realizat în ultimii ani în domeniul stomatologiei și le oferă ocazia de a-și consolida drumul spre succes, prin participarea la o serie de workshopuri și prezentări.

„Fie că sunteți boboci sau în ani mai mari, am pregătit o serie întreagă de workshopuri și prezentări, iar noi sperăm ca după o săptămână de activități să rămâneți cu un bagaj plin de cunoștințe din domeniul stomatologiei”, precizează LSMDB.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe