Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Workshopuri în stomatologie, organizate de Liga Studenților la Medicină Dentară București

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 29 august 2022, ora 17:18

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București a sprijinit Liga Studenților la Medicină Dentară în organizarea unor workshopuri ce au avut loc recent în Vama Veche.

În perioada 14-21 august, în Vama Veche a avut loc tabăra de formare profesională „Summer Dental Project”, organizată de Liga Studentilor la Medicina Dentara Bucuresti, cu sprijinul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, prin Direcția Antreprenoriat Studențesc, Alumni, Activități Studențești, Proiecte și Programe. 

workshop medicina dentara vama veche

Cea de a cincea ediție a acestui proiect a adunat 40 de participanți din mai multe centre universitare din țară: București, Iași, Oradea, Tg. Mureș, Craiova, se arată pe o rețea socială. Aceștia au participat la workshop-uri și prezentări care au acoperit diferite specializări din domeniul stomatologiei, dar și informații privind carieră și viitor.

„Dental Project continuă în luna februarie cu ediția de iarnă la care sunt în continuare așteptați studenți din toate centrele universitare, dar și tineri absolvenți ai Facultăților de Medicină Dentară din România și Republica Moldova”, au anunțat reprezentanții Ligii Studenților la Medicină Dentară București. 

Un medic român a lansat abonamente stomatologice „all inclusive” 

Etichete: Stomatologie liga studentilor la medicina dentara bucuresti umf carol davila workshopuri

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.