Newsflash
ACTUALITATE Știri

Proiectul „Neurotech EU” intră, din ianuarie 2024, în a doua fază

de Magdalena Tănăsescu - ian. 29 2024
Proiectul „Neurotech EU” intră, din ianuarie 2024, în a doua fază

Cea de-a doua fază a consorțiului NeurotechEU urmărește să dezvolte personalizarea în educație, învățământul hibrid, formarea bazată pe experiență și cercetarea în echipă.

Concret, vor fi dezvoltate noi programe, pornind de la un nucleu al mobilității profesionale și al schimburilor de experiență.

 

Potrivit unei postări pe Facebook, se va ține seama de experiența acumulată și de bunele practici dobândite în faza I, pilot, a proiectului. 

 

„Pentru a lansa cea de-a doua fază a proiectului Neurotech EU - The European University of Brain and Technology, delegații celor opt universități partenere s-au întâlnit la Lille, în luna noiembrie a anului trecut. Cele opt instituții de învățământ implicate sunt: Universitatea Radboud (Țările de Jos), Karolinska Institutet (Suedia), Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hatieganu” (România), Universitatea Rheinische Friedrich-Wilhelms din Bonn (Germania), Universitatea Miguel Hernández din Elche (Spania), Universitatea Boğaziçi (Turcia), Universitatea din Lille (Franța) și Universitatea din Reykjavik (Islanda)”, se menționează în postare.

 

În cadrul celor cinci pachete de lucru ale proiectului, rectorii, responsabilii științifici, personalul administrativ, cadrele didactice, doctoranzii și studenții au format grupuri de lucru. A fost elaborat un plan de activitate pentru următoarele 6 luni, cu scopul de a pune în aplicare o cooperare mai strânsă între parteneri, începând cu ianuarie 2024.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe