Newsflash
ACTUALITATE Știri

Transmisiune live a unei proceduri TAVI, realizată de prof. dr. Horațiu Moldovan

de Florentina Ionescu - nov. 15 2023
Transmisiune live a unei proceduri TAVI, realizată de prof. dr. Horațiu Moldovan

Recent a avut loc congresul „East Meets West”, care anul acesta a ajuns la a șasea ediție. 

Acesta este cel mai important congres de chirurgie cardiovasculară, endovasculară și cardiologie intervențională și s-a desfășurat la București în 27 și 28 octombrie a.c. 

„Unul dintre cele mai așteptate evenimente din cadrul congresului «East Meets West» de la București a fost transmisiunea live a unei proceduri TAVI realizate la Spitalul Clinic de Urgență București de prof. habil. dr. Horațiu Moldovan, cu sprijinul tehnic și logistic al companiei Meril LifeScience”, se arată pe o rețea socială

Un moment deopotrivă memorabil și cu o înaltă încărcătură emoțională a fost conferința ilustrului prof. Alain Cribier, pionierul acestei tehnici revoluționare (TAVI) în cardiologie. 

„Prezentarea sa a adus un plus de valoare și recunoaștere pentru procedura demonstrată, la 20 de ani de la primele intervenții, constituind totodată un exemplu și o puternică motivație pentru toți specialiștii în domeniu”, se precizează pe pagina de Facebook „Chirurgie cardiovasculară Floreasca”. 

Datorită suportului tehnic asigurat, această procedură a putut fi împărtășită în direct cu specialiștii și participanții la congresul „East Meets West”. 

Mai multe imagini aici:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe