Newsflash
Știri

Președintele României a decorat mai multe unități medicale

de L. Budin - apr. 7 2023
Președintele României a decorat mai multe unități medicale

Cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat mai multe decrete de decorare a unor unități medicale.

În semn de apreciere pentru contribuţia avută, de-a lungul timpului, în exercitarea actului medical, precum şi în dezvoltarea profesională a cadrelor medicale, preşedintele Klaus Iohannis a conferit: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila” Bucureşti, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C. C. Iliescu” Bucureşti , Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie” Bucureşti.

ordin-merit-sanitar-ofiter
Sursă foto: canord.presidency.ro

 

Conform unui comunicat al Administrației Prezidențiale, Klaus Iohannis a mai conferit următoarele: Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Orăşenesc Vişeu de Sus, precum şi Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Institutului Naţional de Endocrinologie „C. I. Parhon” Bucureşti.

Ziua Mondială a Sănătății, marcată la 7 aprilie

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe